Евгени Димитров – Маестрото остана без книжка (Спипаха го пил) Преглеждания: 2912

Евгени Димитров-Маестрото
0
Оценете този post

Евгени Димитров –  Маестрото за малко да счупи дрегера, органите на реда го хванаха да кара пил

Сгащиха Евгени Димитров – Маестрото да шофира в нетрезво състояние. Ченгетата го спипали през миналата седмица да кара колата си посред нощ след пиянски купон.%d0%b5%d0%b2%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b4%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b2-%d0%bc%d0%b0%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d1%82%d0%be

Очевидци разправят, че инцидентът се разиграл в квартал „Драгалевци”. Където е домът на музикантът от „Ку-ку бенд”. Той поканил аверите си да се почерпят  преди коледните празници. И както често се случва заради поетия алкохол шумната компания досадила на съседите със силната музика и неистовата си веселба.

Раздразнените комшии сигнализирали на полицията, че не могат да спят от силните децибели. И точно когато униформените дошли да усмирят шумната компания Маестрото се бил качил на колата си. Да отскочи до денонощния магазин за още алкохол. Ченгетата се усъмнили и го спрели за проверка. Накара ли го да духне за да се убедят дали известния музикант е пиян, предават от електронното издание hotarena.net.

Евгени отначало започнал да се опъва и се оправдавал, че е пил само една биричка. Но органите на реда не се хванали на лъжите му. Дрегерът се заковал на 1,1 промила. Което значи, че алкохола в кръвта на Маестрото не е никак малко.

Според законите композиторът на Слави ще остане без книжка за шест месеца. Освен това трябва да плати и солена глоба дето си позволява да гази законите. А на всичкото отгоре ще се наложи да се яви и на психо тест. За да се установи дали е психически стабилен. Ако иска отново да се сдобие с документ за правоуправление, кахърят се аверите на Маестрото.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.