Мариана Векилска изрева от Иван и Андрей

Мариана Векилска изрева от Иван и Андрей
5 (100%) 1 vote

Тя е убедена, че е идеална за подобен вид риалити

Известната журналистка и тв водеща от Би Ти Ви – Мариана Векилска, изрева от Иван и Андрей.

Тя сподели, че се чувства изключително оскърбена от отношението на двамата продуценти.
Мариана Векилска се чувства обидена от това, че вече две години Иван и Андрей, които са продуценти на текезесарското риалити „Фермата” отказват да я включат сред участниците.

Мариана Векилска споделя, че отдавна настоява пред двамата продуценти да я вземат в шоуто, но те категорично отказват засега.
Журналистката и тв водеща пък е убедена, че е идеална за подобен вид риалити, тъй като обича природата и не се страхува да живее сред нея.

Мариана Векилска

Тя е убедена, че е идеална за подобен вид риалити

Мълвата обаче носи, че причината Мариана Векилска да се самопредлага толкова настоятелно за участие във „Фермата” е съвсем друга.
Според запознати, причината е финансова. Твърди се, че двамата със Симеон Колев имат доста сериозни финансови затруднения и хонорарът от риалитито ще им дойде повече от добре.

Мнозина дори си мислят, че поради същата тази причина Мариана Векилска би приела на драго сърце да участва и във „ВИП Брадър”. Там и хонорарите са значително по-високи, но пък има друга пречка – това, че работи в Би Ти Ви, а шоуто, както всички знаете, се излъчва по Нова тв.
Именно поради тази причина журналистката се оглежда за риалити формат в медията, в която работи.

При все, че е един от първите кадри на медията, за 16 години тя така и не успя да се издигне. Заплатата й все още е на същото ниво, както и преди 5-6 години. Съпругът й Симеон Колев също не взима кой знае какви пари като радиоводещ.
Двамата като че ли са пример за това как славата не винаги ти носи пари. Всъщност истината е, че такава съдба имат и редица други известни личности, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар