Извънредна новина за Шумахер разтърси семейството му!

Извънредна новина за Шумахер разтърси семейството му!
5 (100%) 1 vote

Семейството на Михаел Шумахер е потресено от новината!

Анонимен мъж е предложил на телевизионна медия да продаде снимка на Михаел Шумахер. От болничната стая, непосредствено преди инцидента.

Той е предложил да я продаде на германския телевизионен канал RTL. За фотото на болния седем кратен световен шампион във Формула едно той е поискал един милион евро.

Шумахер

Снимка на Михаел Шумахер заплашва да взриви света, семейството му в шок

Кадърът е заснет малко след инцидента на пилота. Според въпросната медия продавачът на ценния кадър е пожелал да остане анонимен.

Но обяснил, че фотото е направено в непосредствена близост с пострадалия. Припомняме, че световно известният пилот претърпя инцидент на 29 декември 2013 година. Тогава той бе на ски ваканция във френските Алпи.

И тогава се случи фаталната случка. Оттогава информацията за здравословното състояние на шампиона е силно ограничена. Неговото семейство не желае да разкрива подробности около лечението на Михаел Шумахер.

И не иска да коментира публично информацията какво е положението с техния роднина.

От медията разкриват, че неизвестен човек име предложил тайна заснета снимка на Шумахер. Срещу нея той поискал солидна сума в евро.

Но от телевизионният канал вече са сезирали прокуратурата. Защото това касае нарушаване на правото на лично пространство на семейство Шумахер.

Припомняме, че след ужасяващият инцидент на ски ваканцията медици поддържаха Шумахер половин година на медикаментозна кома. И не даваха прогнози за живота му.

След това Шуми бе преместен в рехабилитационна клиника в Лозана. След това семейството му го взе в дома си в Швейцария.

Според някои съобщения в медиите Михаел Шумахер вече се изправял и правел първите си опити да ходи. Информацията обаче не бе потвърдена от семейството му. Нито от неговия мениджър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар