Срамота: Асен Блатечки отново нарани Диляна Попова! (този път прошка няма – още подробности)

Срамота: Асен Блатечки отново нарани Диляна Попова! (този път прошка няма – още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Диляна Попова вече не е склонна да прави компромиси със себе си и детето си!

Мачото на родното кино Асен Блатечки може и да е мокра фантазия за хиляди жени, но за Диляна Попова се превърна в най-големия кошмар. Манекенката и бивша дизайнерка е съсипана отново. Този път обаче е категорична, че няма да прости.

Диляна Попова отказва повече да прави компромиси със себе си и главно със сина си Борил. Тя едва не удушила със собствените си ръце Асен Блатечки, който й заявил, че и тази Коледа няма да бъде с нея и малкия.

Диляна Попова

Диляна Попова вече не е склонна да търпи пренебрежението на Асен Блатечки

„Асен беше твърд като скала. Заяви й, че ще прекара, както Коледа, така и Нова година с жена си Катерина Горанова и дъщеря им. Не пожела дори да обсъди вариантите с Диляна. Това преля чашата на търпението й. Помните, че той направи същото и миналата година, и по-миналата“, разкриват близки до красавицата източници.

Припомняме, че първият и най-голям удар за Попова бе моментът, в който отново на Коледа, Асен Блатечки я изостави бременна. Той се беше пренесъл да живее в апартамента й, но изкара там само един-два месеца. И реши да си посипе главата с пепел, искайки прошка от Катерина.

Тогава Блатечки обеща, че ще поеме всички грижи за Борил, но не може да изостави истинското си семейство. Диляна Попова страда много, но нямаше избор и прие решението му. Въпреки това обаче й остана надеждата, че някой ден той ще прояви повече загриженост и обич към нея.

„Катерина знае за Борил, така че Асен няма оправдание. Той спокойно можеше да прекара поне Коледата с малкия, а после пак да отиде при жена си. Просто жест, нищо повече. Но не пожела, а Диляна отново ще е само с родителите си в Гулянци. Коя жена би издържала подобно отношение“, възмущават се източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар