Любо Нейков е готов за второ дете

Любо Нейков е готов за второ дете
5 (100%) 1 vote
Комикът Любо Нейков напълнял покрай стреса след кончината на брат си, но е на диета

Любо Нейков работи за още деца – споделиха развълнуваните родители на комика в предаването „Търси се” – пише „България днес”. По думите им актьорът мислел и за осиновяване, ако се окаже, че с жена му Гинка не могат да имат още деца. Ако всичко е наред, двамата ще могат да дарят малката Анна с братче или сестриче в най скоро време.

„Много силна връзка имаха с брат си, той го обгрижваше, помагаше му в училище, много се обичаха. След като батко му почина, той ни извади от една голяма дупка благодарение на прекрасното семейство с Гинчето, което имат. Те отглеждат и възпитават едно прекрасно внуче. Цецко си отиде от масивен инфаркт, пръснало му се сърцето като роза. Любо много тежко го преживя, той оттогава и напълня, от този стрес. Винаги като се върне тук, в Червен бряг, ходим на гроба на батко му” – споделят родителите на Любо Нейков в специално тв обръщение.

Те добавят, че се страхуват за сина си, защото е напълнял в последните години и искат да отслабне малко.

Любо Нейков мечтае за още деца

Любо Нейков мечтае за още деца

„Любо е на дието, т.е. спазва режим и е отслабнал” – похвали го колегата му Руслан Мъйнов, който заедно с Христо Гърбов и Кръстьо Лафазанов заявява, че с Любо Нейков се обичат и имат нужда един от друг.

„Не сме единствените на света, които страдаме, затова компенсирам с хумора, смешните хора са най-наранени според мен” – твърди самият Любо Нейков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар