Дейвид и Виктория Бекъм си купуват замък като Бъкингам (Снимки)

Гласувайте за статията

Дейвид и Виктория Бекъм хвърлиха око на имението The Manor в Лос Анджелис, готови са пръсна 190 млн. евро за нов дом

Звездното семейство Дейвид и Виктория Бекъм са решили да си купят замък. Който им напомнял Бъкингамския дворец. Имението The Manor е най-скъпият имот в целия Ел Ей. Продава се за 190 милиона евро.

Пош иска да се обзаведе с къща подходящата за многодетното семейство. Която да отговаря на нуждите на всички. Затова си харесала The Manor. Което се разполага на 4.6 акра. Къщата има 123 отделни стаи. Спалните помещения наброяват 14. А баните впечатлващата бройка 27.

Замъкът допаднал на претенциозната модна дизайнерка. Тъй като бил достатъчно голям да побере четирите й деца. А имало и място за моден подиум. Който е необходим за нейната професия. Както и достатъчно пространство за 17 годишния й син Бруклин. Свое звукозаписно судио щял да получи и 11 годишния Круз. Който съвсем наскоро издаде дебютен сингъл. И не на последно място имало къде да се подреди танцувална зала за 5 годишната й дъщеря Харпър, предават от електронното издание  profit.bg.

Сградата била построена във френски стил. Има тенискорт, плувен комплекс. Не липсват и зала за фитнес. Както й специален салон за боулинг.  И най-важното има четири гаража за 100 коли. Виктория иска такова разкошно и великолепно място. Където да посреща и забавлява многобройните си гости от световния елит. А и да удовлетвори всичките изисквания на децата си. Тъй като всяко едно от тях има собствени интереси и предпочитания.

Вижте още снимки от най-скъпото имение в Лос Анджелис!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар