Митака от „София ден и нощ“ забърса гръцка блондинка

Гласувайте за статията
Моделът Кристиан Кирилов, който играе Митака в „София ден и нощ“, си хареса чужденка

Татуираният здравеняк, който навремето успя да вземе акъла на дъщерята на Цветелина Бориславова – Веселина, е прелъстил и изоставил две от топ красавиците на Атина – манекенки по професия, пише „Уикенд“.

Почти цялото лято Митака от „София ден и нощ“ изкара в южната ни съседка и из социалните мрежи му завидяха, че лапа огромни хонорари от култовия сериал. Причината да се задържи из гръцтите курорти обаче били двете местни красавици. Митака първо се запознал с блондинката Еван Георгопулу – изкусителка със сластно тяло. Заедно с красавицата обиколили всички тамошни курорти и най-скъпите хотели на Миконос.

По същото време обаче мачото имал отношения и с друга гъркиня, пак манекенка, Мария. Той много се пазел едната да не разбере за другата. За известно време отношенията му с Еван дори станали сериозни и заживели заедно – твърдят източници на изданието.

Митака забърса гръцка блондинка

Митака забърса гръцка блондинка

Няколко пъти тя идвала и в България и отсядала в апартамента му. Връзката им обаче се разсъхнала, понеже нито един от двамата не жертвал кариерата си, за да се установи за постоянно при другия. На всичкото отгоре Кристиян не бил и от най-верните партньори, което бързо било установено от гъркинята.
Изданието припомня, че освен дъщерята на Цветелина Бориславова, сред завоеванията на Митака от „София ден и нощ“ е и Анелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар