Няма да го познаете: Виж в какво се превърна Здравко от първия Биг Брадър! (шок снимки)

Няма да го познаете: Виж в какво се превърна Здравко от първия Биг Брадър! (шок снимки)
5 (100%) 1 vote

Здравко от Биг Брадър не прилича на себе си, зрителите в шок!

Какво се е случило с красавеца и сваляч Здравко от първия сезон на Биг Брадър? Този въпрос си задават всички, които видяха в какво се е превърнал той днес.

От някогашния гларус и магнит за жените не е останала и следа. Здравко видимо се е състарил, пуснал е доволно бирено шкембенце, а лицето му е подпухнало и осеяно с бръчки.

Здравко

Това беше Здравко преди – красив и желан мъж

Близки до обкръжението му разкриха, че Здравко се е запуснал страшно много покрай семейния живот и бизнеса, който управлява. Припомняме, че той и жена му Христина въртят семейния хотел в Приморско, а Здравко има и бизнес с лодки и моторни яхти.

Двамата са родители и на две момичета Зорница и Яница, които са на 6 и на 10 годинки. Очевидно е, че Здравко от Биг Брадър си е седнал на четирибуквието и се е кротнал. За разлика от преди няколко години, когато го вълнуваше най-вече визията му на мъжкар и бройките, които може да забърше.

„Христина го накара да се промени и да осмисли приоритетите в живота си. Но явно като поостаря, той тотално занемари визията си. Вълнуват го само приходите от бизнеса, както и да се наяде и да се опъне на дивана пред телевизора. Жалко, но така става с повечето женени мъже. А после на жените си натякват, че се запуснали“, коментират източниците.

Може би са малко тези, които помнят, но навремето Здравко от Биг Брадър беше един от най-желаните мъже у нас. Нещо повече – той дори стана победител и любима звезда на България и то точно заради копнежите, които предизвикваше в нежния пол.

А това е Здравко от Биг Брадър днес - нормален чичка

А това е Здравко от Биг Брадър днес – един съвсем нормален чичка

Е, ако не друго, то поне ще му останат спомените. А и тлъстата печалба, която взе от шоуто и с чиято помощ днес си живее повече от задоволително.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар