Само една чаша вода с мед на ден и вижте какво ще стане с организма ви!

Гласувайте за статията

Вода с мед – това е тайната на доброто здраве и младост!

Ние имаме нужда всеки ден от вода. Тази течност ни спомага да разнесем хранителните вещества до различни органи в организма.

Водата поддържа телесните ни функции. Служи за смилането на храната. Доставя кислород в организма ни. Ние се съставени от 80% вода!

вода с мед

Вода с мед – това е най-доброто средство за здраве и красота

Но можем да направим водата още по-полезна за нашата система. Просто в нея трябва да прибавим и мед. Пиенето на чаша топла вода с добавка мед в нея може да подобри нашето здраве и да ни предпази от редица болести.

Медът подпомага имунната система. Кехлибарената течност е пълна с ензими, минерални вещества, витамини и предпазва от болестотворни бактерии и вируси.

Но трябва да сме сигурни, че си купуваме суров и органичен мед, а не някакво менте.

Топлата вода в комбинация с мед е уникално средство за изчистване на токсините от организма. Тази комбинация премахва всички отпадъци в нас и е невероятно средство за детоксикация.

Медът е естествен антиоксидант и в това няма нищо чудно. Заради което комбинацията с мед прочиства нашите вени и кръвоносни съдове.

И прави кожата по-мека и чиста. Медът в комбинация с топла вода има и силно изразени антибактериални свойства. Ще се изненадате, но медът спомага и за отслабване.

Защото в него има захар, но коренно различна от бялата захар. Тази захар е натурална. Тя задоволява нуждите ни от сладко и заради това ние вече не се нахвърляме настървено на торти, пасти или други сладки изкушения.

Ще спестим повече калории, ако заменим газираните напитки с мед. Комбинацията от топла вода и мед помага да забравим и възпаленото гърло.

Медът е естествен лек за възпалено гърло, както и за настинка на горните дихателни пътища. Затова ако почувствате, че настивате и ви мори хрема и кашлица, доверете се на топла вода с мед и лимон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар