Цвети Стоянова в шок: Руснаци я нападнаха в Дубай!

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова не може да повярва на интереса на руснаците към нея!

Цвети Стоянова се оказа и сензация в Дубай. Там грацията е на работна почивка, където се възстановява от травмата.

Красавицата пуска снимки от богатото арабско емирство, от красотите там. Снимките й предизвикаха истински фурор в социалната мрежа.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова ошашавена от руския интерес към нея

Феновете й се множат, а най-големите почитатели се оказаха руснаците. В Русия художествената гимнастика е на особена почит.

Нашите грациозни момичета също имат стена на славата там. Оказа се, че руснаците много добре познават Цвети Стоянова, но не знаят за трагедията, която се случи с нея.

Те дори я питали от какво й е белега, който тя е показала. Това накара феновете й в България да изригнат срещу тази нетактичност.

„Вие нямате ли мозък? Защо питате нетактично от какво й е белега на Цвети?”, възмущават се българските потребители на социалната мрежа.

След което следва отговора на руснаците. Те се защитават, че не са знаели за инцидента. И след това се интересували какво е състоянието й в момента.

Към Цвети Стоянова отправят и апел семейства от Русия, които са в нужда. Млада майка й пише, ако може да помогне за събирането на средства на нейното момченце.

Детето страдало от детски паралич. Необходими са двадесет хиляди лева, които семейството трябва да събере за лечението на детето си. Ако това се случи, то ще се излекува и повече няма да търпи болката, пише още отчаяната майка.

„Времето изтича, а ние нямаме много пари. Средствата за операцията още не са събрани. Помогнете ни, вашата помощ ще е безценна за нас”, пише още съкрушената майка.

В Дубай Цвети Стоянова ще присъства и на първото състезание по художествена гимнастика, което ще се провежда там. И си взема кратък отпуск преди нейната терапия да продължи.

Тя си е пуснала снимка как плува с делфини и събира тен на плажа. Според психолози това е най-добрата терапия за златното ни момиче, след преживелия стрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар