Бомба: Димитър Рачков изригна с взривяващо разкритие! (още подробности)

Димитър Рачков веселил лично Тодор Живков
0
Оценете този post

Димитър Рачков никога досега не беше признавал това за живота си!

Водещият на „Господари на ефира“ и половинка на Мария Игнатова – Димитър Рачков ошашави всички с истината, която разкри. Досега той не беше говорил с подробности за живота си и особено за миналото.

Зевзекът обаче хвърли бомбата, че е забавлявал не кой да е, а самият Тодор Живков. Да, не се кокорете, защото това е самата истина. Макар че по онова време Димитър Рачков е бил на невръстните 13 годинки.

Димитър Рачков
Димитър Рачков веселил лично Тодор Живков, ти да видиш!

Рачков тогава бил още дете, но с видими актьорски заложби. И участвал в различни кръжоци и театрални сценки в училището на родния си Бургас. Станало така, че около Нова година талантливи деца от цялата страна били избирани да изнесат представления в Бояна.

Там били всички държавници, начело с Тодор Живков. „Още си спомням как се вълнувах тогава. Щях да играя сценка пред Главните и да сурвакам някого от тях. Спомням си, че ми се падна да сурвакам другаря Гриша Филипов и сърцето ми щеше да изскочи“, спомня си с усмивка Димитър Рачков.

В същата вечер обаче станал и малък инцидент, когато без да иска, той се отъркал в краката на шефката на ДКМС Станка Шопова и й скъсал чорапогащника.

„Направо побелях от страх, но тя беше изключително мила и се отнесе с голямо разбиране. Усмихна ми се и ме ощипа по бузата, а на мен ми олекна. Никога няма да забравя какво старание положих тогава, за да се харесам на другарите и да се представя на ниво, за да не изложа себе си и училището“, коментира Димитър Рачков.

И допълва, че и в момента би се изпотил и притеснил, ако трябва да сурвака президента Георги Първанов например.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.