Вижте Москва през зимата (Снимки, от които ще ви спре дъха)

Гласувайте за статията

Москва е най-красивият град на света през зимата, който я посети веднъж ще се върне отново

Москва през зимата е като истинска снежна приказка. Ако искате да усетите магията на зимата тогава трябва да изберете руската столица.

Москва през зимата

Москва през зимата

Московчани са свикнали със зимните предизвикателства. Температурите са много под нулата. Снегът в повечето случаи е до колене. А нощите са направо ледено студени. Въпреки нечовешката за някои обстановка сърцето на Русия не спи. Църквата „Свети Василий”, която е сред най-красивите забележителности през студените месеци изглежда магическа.

Тя се намира на прочутия Червен площад. До където водят всички главни московски улици. Там може да видите нещо, което няма да намерите никъде по света. Сред най-известните московски забележителности е Мавзолеят на Ленин. Както и обновената Казанска катедрала и някогашният най-величествен търговски център ГУМ.

През зимата в Москва е немислимо да се излиза без топла шапка и ръкавици. Руските жени определено имат собствен стил през студените дни и нощи. Те са се научили да не робуват на световните модни тенденции, предават от електронното издание tocka.com.

По Коледните и Новогодишните празници руската столица може да се похвали с най-красивата коледна украса. Със сигурност може да се твърди, че в нито една друга световна столица не се усеща магията на зимата. Каквото очарование предлага руската зима. Това е най-веселият и най-щастлив период от живота на московчани. Както и на туристите. Които идват да усетят зимното очаровние.

Усетете руската зима в Москва с една виртуална разходка в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар