Шок: Криско се освини, виж какъв корем пусна!

Гласувайте за статията

Криско се ошишка яко, коремът му конкурира вече и чичковците по кръчмите!

Криско е пуснал бирено шкембенце. Това изумени видяха неговите фенове. Снимката от едно от участията му бе пуснато в социалната мрежа от дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз.

Тя е публикувала любопитното фото на любимката си Тита, която пя заедно с Криско. От фотото ясно личи как нисичкият рапър се е запуснал.

Криско

Коремът на Криско ходи пет минути преди него, как се освини така рапърът?!

Вероятно хип-хоп изпълнителят не си е дал оценка на променената си визия и за това е на участие с вталена тениска.

Много по-странното е не, че музикантът се е запуснал и придобил бирено коремче. Интересното в случая е, че само час след като фотото бе публикувано в социалните мрежи, то изчезна безследно.

Това се случи от всички профили на дизайнерката на звездите. Вероятно Мегз и бившият на плеймейтката Ася Капчикова са имали гранд скандал и заради това мистериозно провокативното фото изчезна.

Топ дизайнерката е известна с инатливия си характер. Тя често прави това, което си е наумила. Почти никой не е склонен да й наложи нещо, което тя не иска да направи.

Но тук нещата са добили друг уклон. Подозират, че Криско е заплашил дизайнерката, че повече няма да облича любимата си певица Тита и Мегз е склонила да направи това, което рапъра й казал.

Най-вероятно той е заплашил, че повече няма да облича любимката си Тита и дизайнерката е направила това, което той е поискал.

Заради което снимката изчезна и Криско вече не се мъдри на фотото скандално напълнял и запуснат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар