Кралица Летисия се орезели (Вижте с какъв тоалет с появи)

Гласувайте за статията

Кралица Летисия се изложи, дамата с неаристократично потекло сътвори нелеп моден гаф

Испанската кралица Летисия вкара в смут цялото общество. Дамата има славата на модна икона, но втрещи поданиците с нелепата си визия.

Бившата журналистка във вените на която не тече синя кръв имаше дързостта да се пови на официалното раздаване на журналистическите награди в столицата Мадрид с тоалет и грим. Които предизвикаха възмущение.

Кралица Летисия

Кралица Летисия

Летисия лъсна с прозрачна рокля впита по тялото. От която се показваха сутиена на кралицата и част от разголените й крака. Първата дама на Испания изглеждаше твърде пошло. Заради тежкия грим, който бе прекален. Лилавият макияж в комбинация с дебела черна очна линия и плътната спирала на миглите загрозиха иначе финото лице на красивата Летисия, предават от електронната новинрска агенция  pik.bg.

Това не е първата излагация внучката на обикновен шофьор на такси. Само преди няколко дни тя провокира с безвкусен кожен панталон, бяла ризка, ярко червени обувки с високи токчета и натрапващо се червило. Облекло на километри разстояние от изискванията на кралския протокол.

Скандалната Летисия е от обикновено семейство. Майка й е медицинска сестра, а баща и е журналист.

По времето когато крал Филип се среща с нея и се влюбва журналистката е разведена жена. Връзката им датира от 2003 година. Но всичко се пази в дълбока тайна. Докато през ноември през същата година няма как да крият повече и да не обявят официалния си годеж. Колкото и скандално да е, че кралицата няма да е благородничка.

Вижте снимките на кралица Летисия в галерията с последния й моден гаф!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар