Сензация: Тома Здравков хвърли бомбата във Фейсбук! (още подробности)

Сензация: Тома Здравков хвърли бомбата във Фейсбук! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Тома Здравков не е на себе си от щастие, зарази всички!

Рокаджията Тома Здравков хвърли същинска бомба във Фейсбук и зарази всички с щастието си. Защото преди няколко часа той стана татко за първи път. Тома и съпругата му Виктория вече са родители на малката си дъщеричка Алиса.

Бебето се появило на бял свят здраво и читаво, с перфектни мерки. Което кара родителите му да се носят в облаците от радост. Тома Здравков пръв съобщи новината като дори не изчака жена си да се похвали преди него.

Тома Здравков

Тома Здравков стана татко на момиченце, кръстиха малката Алиса

Моментално музикантът бе засипан от честитки и пожелания за бебето, както и от покани от приятели. Които настояват час по-скоро той да остави интернет и да ги заведе някъде, за да полеят подобаващо бебока.

Припомняме, че преди няколко месеца Тома Здравков сключи брак с приятелката си Виктория. Тогава, в деня на сватбата им, тя вече беше бременна и с доста наедряло коремче.

Самата сватба шокира всички, тъй като Тома дори не се беше постарал да се облече в костюм, както подобава традицията по цял свят. Той се изтипоса в гражданското по дънки и тениска, докато Виктория също беше доста неглиже облечена. И с маратонки.

Според двамата обаче нито дрехите, нито скъпите тържества могат да гарантират щастие на двама влюбени. Те споделят, че се обичат много и се разбират без думи. Така, сякаш са един и същи човек.

Преди да срещне Вики, Тома Здравков имаше дългогодишна връзка и дори живееше на семейни начала с актрисата Албена Михова. Тя бе с доста години по-възрастна от него и може би това е и основната причина пътищата им да се разделят в крайна сметка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар