Гери-Никол се точи на милионите на Мето Илиенски

Гери-Никол се точи на милионите на Мето Илиенски
0

Гери-Никол готова на всичко, за да получи част от парите на изчезналия мафиот

Гери-Никол иска част от милионите на Илиенски, който й е вуйчо

Гери-Никол се точи на милионите на Мето Илиенски.

Скандалната изпълнителка е племенница на изчезнали мафиот и като такава се надява, че ще може да се облажи поне с част от парите му. Състояние, което според запознати възлиза на над 60 милиона. Не е тайна, че малката варненка има изключително заможно семейство, но това май не й стига.

Освен че се радва на лъскави играчки, коли и клипове в чужбина, Гери ще се чувства много по-добре с 60 милиона в джоба.

На толкова се оценява наследството на чичо й – Мето Илиенски. Малко известен факт е, че майката на Гери — Никол е негова сестра, пише hotarena.net.

Илиенски е в неизвестност от 13 години насам. На 29 ноември 2003 година той излязъл от дома си и не се прибрал никога повече. Тъй като тялото му не бе открито, нито пък имаше някакви данни, че е загинал, съдът с години отказваше да го обяви за мъртъв.

И до днес витаят слухове, че той все още е между живите и си живее живота в топлите страни. След години издирване, вдовицата Яна и дъщеря им Мина заведоха дело, което чак на 8 юни 2010 година даде резултат.

Съдът го обяви за мъртъв, а считано от деня на изчезването му, Яна и Мина са единствени негови наследнички. Ако състоянието бъде поделено с другите му роднини, Гери — Никол ще надмине всичките си колежки от чалга бранша.

Гери-Никол се точи на милионите на Мето Илиенски
Гери-Никол се точи на милионите на Мето Илиенски

Както се говори обаче, младата изпълнителка ще трябва да е много мила с леля си, за да докопа поне част от тази сума. Тъй като отскоро Яна единствена има право да се разпорежда с парите на покойния си съпруг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.