Шок: Гентиана Халити отпра тлъста дупара! (виж тук)

Шок: Гентиана Халити отпра тлъста дупара! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Гентиана Халити отпра мощна дупара, не е за вярване!

Гентиана Халити е качила доста килограми. В сравнение с миналата година плеймейтката е наляла телеса. Тогава видът й бе повече от анорексичен.

Наблюдателен посетител на заведението, където тя се кълчи, е възмутен от външния й вид. Той коментира пловдивско заведение,което наскоро е отпразнувало четири години от създаването си.

Гентиана Халити

Гентиана Халити е просто неузнаваема

Според него то не е много гъзарско и в него не влизат мутроподобни елементи. На снимката, която изпратил до сайта ясно си личи как въпросната моделка Гентиана Халити танцува топлес.

Тя кърши задни части, като на бюста й има само едни лепенки.

„Но не това е най-важното! По такива кръчми танцьорките получават хонорар на вечер от тридесетина лева. Преди бях сложил още една снимка от въпросното заведение.

Само че на него се виждаше как в него кърши снага адреналинката Яна. Която продължава да играе в подобни нискобюджетни заведения.

Тя също друса задник срещу скромната трийсетачка на вечер. И весели малки, пъпчиви тинейджъри. Вероятно и Гентиана е ударила дъното, щом танцува в долнопробни кръчми.

Има доста награди за красота, корица на „Плейбой”, а танцува за толкова пари. Смятам, че доста от така наречените бръмчалки ще опрат до това състояние, в което се намират сега Гентиана и въпросната адреналинка”, твърди очевидецът.

Самата Гентиана признава, че преди това е минала през доста тежък период. Тя изпаднала в депресия, не искала да става от леглото и не намирала причина да се усмихва.

От черната дупка била извадено от трима приятели, на които тя благодари от сърце. Плеймейтката преодоляла тежкият момент, който бил от отчаяние след бурна еуфория.

Моделката раздруса мощна задница

Моделката раздруса мощна задница

Силиконовият модел признава, че е живяла бурно, минала през тежка връзка и раздяла, след което се впуснала в скандални връзки. „Пътувах много, откъснах се от семейството си и в един момент тези неща ме доведоха до срив”, призна си тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар