Неочаквано: Цялата истина за развода на Илиян и Камелия!

Неочаквано: Цялата истина за развода на Илиян и Камелия!
5 (100%) 2 votes

Това е цялата истина за развода на Илиян и Камелия!

Илиян непрекъснато тръбеше, че има невероятен семеен живот. Но той се оказа само мираж. Защото поп фолк певеца и неговата съпруга се разделят.

Камелия и Илиян не успяха да преодолеят втората годишнина от сватбата си. Двойката вече е подала молба за развод.

Илиян

Илиян и Камелия се разделят заради непрестанните му изневери

Колегите му от „Пайнер” не спират да говорят обаче, че той е причината за раздялата. На жена му писнало от безкрайните му изневери и заради това се съгласила на раздялата.

Христо, синът на Камелия и Илиян, остава при майка си. Поне на този етап таткото няма да иска пълно попечителство над детето си.

Той дори бил доволен от развоя на събитията.Понеже изпълнителят бил готов двамата да поделят грижите около малчугана.

„Истина е, че се разделяме с Камелия. Ако някой иска да направи от тази новина скандална, няма да успее. Защото със съпругата си запазваме прекрасни отношения.

Защото за нас, като родители, по-важното е да живеем в разбирателство и детето ни да расте са мама и тате. Независимо дали живеем под един покрив”, коментира фолкаджията.

Неговата Камелия обаче запази пълно мълчание по въпроса. Като причина за раздялата Илиян изтъква, е просто не си пасват. За близките им е по-добре така, за да са щастливи с други хора.

Бившата гимнастичка и поп фолк певецът имаха морска сватба. Тогава изпълнителят удържа на думата си да направи жената до себе си „почтена жена” и да я заведе под венчилото.

Но той не е успял да устои на съблазънта извън брачното ложе, и само две години след като влюбените си казаха „да”, вече се разделят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар