Любо Нейков разтърси ефира със сълзите си! (истината ще ви шокира – още подробности)

Любо Нейков разтърси ефира със сълзите си! (истината ще ви шокира – още подробности)
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков носи огромна мъка в душата си, която изля пред камерите!

Той е един от любимите комици на България. Но никой не подозира каква мъка се крие зад вечната му усмивка и весели шеги. Става дума за Любо Нейков, който не успя повече да крие болката си. А сълзите му разтърсиха ефира.

Любо Нейков ще бъде гост в предаването „Търси се“, където ще излее всичката горчилка, трупана в него с години. Пред водещите Меги и Нели, Нейков ще проговори открито за загубата на първото си дете.

Любо Нейков

Любо Нейков плаче в ефир

Припомняме, че комикът има малка дъщеричка, която обаче трябваше да се радва на кака или батко. За нещастие съдбата отрежда на актьора да изгуби детето, което толкова време е чакал.

Мъките обаче не спират дотук. Преди няколко години Любо Нейков внезапно изгуби родния си брат, когото обожаваше. Съвсем младият, едва 40-годишен мъж, паднал и починал на място от масиран инфаркт.

Припомняме, че новината връхлетя като гръм комика и той не беше на себе си в течение на месеци. Само и единствено благодарение на силния си мъжки характер и волята си обаче, Любо Нейков успява да се изправи и да продължи.

И не само това. В предаването ще видим как майка му и баща му през сълзи разкриват колко огромна е благодарността и обичта им към него. Защото той бил единствената причина днес да са тук и да се върнат към живота.

„Той ни даваше сили, подкрепя ни във всичко. Заради него сме живи и това не е преувеличено. Любо е прекрасно дете и разкошен човек. Само той си знае какво му костваше да бъде силен и да мисли за останалите. Това се отрази на теглото и на здравето му като цяло“, споделят родителите му през сълзи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар