Кристина Димитрова без грим – нищо общо (Снимки колко се състари)

Гласувайте за статията

Кристина Димитрова се състари, спипаха я без грим и фотошоп

Никой не позна Кристина Димитрова в столичен мол. Естрадната звезда от близкото минало направо не прилича на себе си. Няма помен от жената, на която викаха „Секси” преди време.

Критина Димитрова с майка си

Кристина Димитрова с майка си

Бившата  половинка на Агент Тенев бе забелязана да пазарува в софийски мол заедно с майка си. Певицата изглежда съсипана и окъхарена. Лицето й бе подпухнало и повехнало. А русата й коса неподдържана и сплъстена. От далеч й личаха годините. Без макиаж сексапилната дуетна половинка на Орлин Горанов е по скоро като на връстничка на майка си. А двете си приличат като две капки вода.

Кристина Димитрова все пак не е толкова стара. Изпълнителката е на 56 години.Много звезди на нейната възраст са поддържани и младеят. Но по всичко личи, че фасадата й е претърпяла множество корекции и интервенции. Сякаш скалпела на пластичния хирург вместо да я подмлади е сторил точно обратното, предават новината от електронното издание retro.bg.

Никой от случайните минувачи не я разпозна и не й поиска автограф както се случваше преди, забелязаха фотографите на вестник „Рертро”. Които я щракнаха в неугледния й вид.

Но пък на палавата бивша съпруга на Иван Тенев хич не й пречи да се носи с младежки дрехи. Които не  й подхождат на възрастта. Криси е непоправима любителка на по-младите мъже. Слуховете, които се разпространяват за нея са, че последното й гадже, което се казва Васил е с 20 години по-млад от нея. Може спокойно да й бъде син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар