Грандиозен скандал разтърси кризисния щаб в Хитрино

Кметът на селото недоволства, че всичко се върши изключително бавно
0

Кметът на селото недоволства, че всичко се върши изключително бавно

Кризисният щаб в Хитрино бе разтърсен от грандиозен скандал.

Кметът на село Хитрино Нуридин Исмаил изплака в ефир, че е бил изгонен от фургона, където заседава кризисният щаб.
Той недоумява как е възможно подобно нещо като се има предвид, че на това заседание ще се вземат важни решения за селото.

Кметът на село Хитрино заяви, че решенията по важни въпроси се взимат еднолично от министъра на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова.
Исмаил недоволства, че от два дни фирмата превозвач не прави нищо, а именно тя е отговорна за източването на цистерните.

Хитрино
Кметът на селото недоволства, че всичко се върши изключително бавно

Той е категоричен, че всичко се върши изключително бавно. Исмаил разкри, че е казал тези истини и заради това е бил изгонен от щаба. Той зададе риторичния въпрос пред камерите на БНТ как би реагирал един кмет на населено място, ако бъде помолен да напусне кризисния щаб.

Според кмета на Хитрино фирмата не се „натиска” достатъчно за източването и преместването на цистерните. Той смята, че темпото, с което се работи, не е достатъчно. Исмаил изрази недоволството си от това, че кризисният щаб обсъжда скоростта на вятъра. По всяка вероятност работата по източването на цистерните ще продължи едва след утихването му.

Кметът на Хитрино заяви, че там времето е сурово и този вятър ще спре да духа чак след три месеца.
Видимо обиден, той заяви в ефир, че няма да притеснява повече кризисния щаб, тъй като очевидно им нарушава уюта, който имат във фургона.

Междувременно стана ясно, че премиерът в оставка Бойко Борисов и главният прокурор на Република България Сотир Цацаров пътуват към Хитрино. Цацаров ще се запознае отблизо как върви разследването и какви са евентуалните причини за мощния взрив, разтърсил селото.

Премиерът в оставка Бойко Борисов пък ще заведе представители на строителни фирми. Те ще се срещнат с местните жители, чиито къщи бяха разрушени, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.