Стоянка Мутафова коментира лека на проф. Мермерски Преглеждания: 4403

0
5/5 - (1 vote)

Вижте какво каза Стоянка Мутафова за лека на проф. Мермерски

Прочутият професор Мермерски предложи лек на Стоянка Мутафова. Пред „България днес“ той препоръча на великата актриса лек, който ще я вдигне на крака.

Госпожа Стихийно бедствие коментира, че не вярва в подобни лекове. Според нея силата да лекува има единствено Бог. Великата актриса е категорична, че бабини лекове и деветини не помагат.

Тя сподели, че е настроена скептично към подобни методи. Но ако професор Мермерски е наистина загрижен за нея, тя би му се доверила. Актрисата допълни, че ако професорът й изпрати илача, тя ще го даде на щерка си.

Великата Стоянка Мутафова е убедена, че лекът няма да навреди на щерка. Обичаната актриса коментира, че вече се чувства много по-добре. Очаква с трепет любимата си Коледа.

Госпожа Стихийно бедствие допълни, че това е любимият й празник. Дните около Рождество Христов я връщат в детството и тя си спомня с носталгия годините, когато родителите й са били между живите.

С усмивка на лице обичната актриса споделя, че вече знае какъв подарък й е подготвила Муки. Тя е убедена, че й тази година ще получи червило и парфюм от щерка си. Мутафова се похвали, че тя вече е купила подарък за най-скъпото си същество. Тази Коледа тя ще изненада щерка си с две палтенца, които е убедена, че много ще й харесат.

Стоянка Мутафова
Стоянка Мутафова не вярва в лековете на проф. Мермерски

Госпожа Стихийно бедствие все още не е купила подарък единствено на котарака си. Но се зарече, че ще направи и това, пише „България днес“.

Тя очаква с нетърпение завръщането си на сцената. Според лекарите това може да се случи най-рано в началото на месец февруари идната година.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.