Моника Валериева изригна бясна в мрежата!

Моника Валериева изригна бясна в мрежата!
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева изригна в социалната мрежа!

Моника Валериева предизвика отново смях в социалната мрежа. Моделката заяви на страницата си във Фейсбук, че не е в Париж с поредния си клиент, а със своя мъж.

Според информацията досега момата от Дупница не е минавала под венчило, въпреки че няколко пъти се опитваше да внуши, че това ще се случи и с нея.

Моника Валериева

Моника Валериева е по-вбесена от когато и да било

Бившата брадърка пусна в социалната мрежа доста скандално фото. На него тя е с мъжка тениска и по бельо. Веднага заваляха коментари на загорели мъжаги.

Те не само се облизват от съблазнителното й фото, но и отправят неприлични предложения.

Но Моника Валериева отговори на питанията дали не е в страната на Балзак с поредния си клиент. На което моделката отговори, че там тя е с мъжа си и това „клиент” било обидна дума в социалната мрежа.

Малко нескромно звучи нейния опит за нравоучение, защото тя съветва феновете си да се онождат с най-неприлични думи.

И какъв ще е този мъж, който изобщо не излиза на една снимка с нея, вероятно защото не само се притеснява, ами и не му е таман, че не иска да се щракне до „годеницата си”.

Моника Валериева обаче не спира да обижда и да ръси заплахи, че ще съди всеки, който я компрометира, като й казва, че е с клиент на почивка.

Това тя го казва в специално писмо до медиите и информационните сайтове. Всъщност в думата клиент няма нищо срамно.

Направо не може да се обясни защо тя свързва именно тази дума с нещо неприятно и обидно, като думата се използва в цял свят. Вероятно се притеснява от подтекста й и има причина да го прави.

„Впоследствие като се разбере, че този стандарт на живот мие предоставен от бъдещия ми мъж, тогава тези хора ще са още по-озлобени.

Защото ще се казват, че аз не съм „работничка” и как може „тая” да я обичат и т.н.!!!”, четем още в писанията на Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар