Деми Мур на крилете на любовта: Не е за вярване на кого пристана!

Деми Мур на крилете на любовта: Не е за вярване на кого пристана!
4.5 (90%) 2 votes

Деми Мур се осъзна и се върна при бившия си любим!

Деми Мур вече е решила да хване живота си в ръце. 54-годишната актриса е разбрала, че повече няма място в живота й за бившия й Аштън Къчър.

Тя е категорична,че иска да продължи напред и отново да потърси любовта. Красивата актриса вече е на мнение, че отново ще се хвърли в обятията на по-младото си гадже.

Деми Мур

Деми Мур май най-после забрави Аштън Къчър

Майката на три деца се е сближила опасно с бившото си гадже Тоби Магуайър. 41-годишният актьор, който изигра Човека паяк, наскоро се раздели със съпругата си тази есен и вече е свободен.

Той също е готов да продължи живота си напред и е готов за нови подвизи.

Деми Мур имала специална стратегия как отново да заплете старото си гадже в мрежата и двамата да бъдат заедно. Деми и Тоби имали кратка любовна афера през 2002 година.

След това тя хлътна по Аштън Къчър, разкриват близки до звездата. Сега тя отново иска да вкара в леглото си младия мъж, защото са чувствала самотна. Двамата се срещнали преди няколко седмици и нещата помежду им припламнали със страшна сила.

Тя вече започнала да му припомня колко им е било хубаво едно време, как се чувствали щастливи и доволни. Той също се е поддал на провокацията и вероятно двамата отново може би ще изживеят новата си гореща любов.

„Деми Мур е много секси и активна. Тя не спира да ужахва Тоби. Той е точно нейния тип-млад, хубав, умен и малко глупав. Тя не иска просто да има с него няколко вечери заедно, а мечтае за нещо повече. Чувства се самотна и се опитва да го задържи за по-дълго време”, издават от обкръжението й.

Списъкът на младите гаджета на Деми Мур е внушителен. Актрисата имаше любовна авантюра с австралийският гмуркач Уил Ханиган.

33-годишният мачо влезе в леглото й, след като тя скъса с Кътчър през 2011 година. После дойде ред на 30-годишния Вито Шнабел.

Той бе търговец на антики. Деми Мур бе интимна и с Хару Мортън. 35-годишният мъж има бизнес в ресторантьорството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар