Мила Кунис шашна всички след раждането: Визията й ще ви втрещи! (снимки + още подробности)

Мила Кунис шашна всички след раждането: Визията й ще ви втрещи! (снимки + още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мила Кунис роди второто си дете съвсем скоро, а преди броени дни смая света!

Чаровницата на Холивуд Мила Кунис стана майка за втори път. На 30 ноември тя роди сина си Димитрий, който е и наследник на голямата й любов Аштън Къчър.

Първото, което учуди всички в Щатите, беше името на бебето. То обаче явно е кръстено на някой от украинската рода на актрисата. Както знаем отдавна, Мила Кунис е украинка. Първото й дете обаче, дъщеричка, се казва Уайът Изабел. Тя е на две годинки и не спира да радва родителите си.

Мила Кунис

Мила Кунис смая всички и то толкова скоро след раждането на сина си Димитрий

Това, което смая всички и отново изстреля Мила Кунис на първите страници на таблоидите обаче, бе снимката й от скорошната разходка с Аштън Къчър.

Тези дни двамата бяха уловени от папараци, докато бродеха безцелно ръка за ръка из Лос Анджелис. И двете им отрочета не бяха с тях и очевидно мама и тате са искали да си отдъхнат и да останат малко насаме един с друг.

Най-голямата изненада обаче беше самата Мила Кунис и по-точно визията й. Облечена в тъмни слим дънки, актрисата изглеждаше просто умопомрачително. По тялото й не е останала и следа от раждането, камо ли от наднорменото тегло по време на бременността.

Ето как изглежда актрисата непосредствено след раждането. Тялото на Мила е просто перфектно

Ето как изглежда актрисата непосредствено след раждането. Тялото на Мила е просто перфектно

За своите 33 години Кунис изглежда ослепително. Още повече като се има предвид, че всяко следващо раждане – особено след 25 годишна възраст, протича по-сложно. И родилките все по-трудно успяват да възвърнат предишните си килограми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар