Боян Чуков разкри истината за ген. Румен Радев

Боян Чуков разкри истината за ген. Румен Радев
4 (80%) 2 votes

Родният политически елит е напълно овехтял и непригоден

Боян Чуков разкри истината за новоизбрания президент ген. Румен Радев.

Боян Чуков е експерт по борба с тероризма, бивш дипломат и външнополитически съветник в правителството на тройната коалиция.
Бил е щатен сътрудник при Първо главно управление на Държавна сигурност.

Според него преобладаващата част от родния политически елит е неадекватен на протичащите световни процеси.
Президентската надпревара в България бе поредното доказателство за това колко са изостанали от своето развитие някои от политическите партии.

Боян Чуков

Родният политически елит е напълно овехтял и непригоден

Боян Чуков определи кампаниите на Цецка Цачева и Трайчо Трайков като построени върху опорни точки, актуални за началото на 90-те години на миналия век.
Що се отнася до Румен Радев, той следвал стриктно новата американска външнополитическа риторика, която е подхранена от нуждите на съвременността и пригодена към българските реалности, смята Боян Чуков.
.
Той посочва, че дори новият български президент ген. Румен Радев е повече натовец от самия Доналд Тръмп.
Въпреки всичко ген. Румен Радев бе определян като „човек на Кремъл”, „путинист”, „кагебист” и други безпочвени определения от този род.

Според Боян Чуков всичко това идва да покаже едно – сегашният български политически елит е напълно овехтял и непригоден.
Предстои болезненото му сваляне от политическата сцена, така както идването на власт на Доналд Тръмп в САЩ помита кадри, обслужващи стратегията на Хилари Клинтън.

Като се вземе обаче под внимание факта, че голяма част от българските анализатори са на хранилка при Джорд Сорос, то техните анализи все още обслужват безнадеждно тезите на отиващия си политически елит в САЩ, Европа и България, категоричен е Боян Чуков.

Предстои онази част от анализаторите, които имат опит да започнат да се преориентират.
По-пъргавите от тях дори ще се преквалифицират. Всички останали обаче ще бъдат пометени от вятъра на промените. Те ще бъдат последвани и от голяма част от родния политически елит, пише epicenter.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар