Проф. Мермерски откри лек за Стоянка Мутафова

0

Проф. Мермерски предложи един от лековете си на Стоянка Мутафова

Проф. Мермерски откри лек и за обичаната Стоянка Мутафова. Обичаната актриса прекара 12 дни в болницата заради лек инфаркт.

Преди две седмици тя постъпи в „Токуда“. Малко след приема й беше поставен стент. Но това, което притесни лекарите повече от самия инфаркт, са усложненията след операцията.

„Госпожа Стихийно бедствие“ вдигна висока температура. Започна да се оплаква и от мъчителна кашлица. Тя стана причината да бъде изолира в самостоятелна стая в белодробното заведение на болница „Токуда“.

Проф. Мермерски е категоричен, че имунитетът на великата актриса е спаднал рязко й е необходимо да бъде стимулиран. Той и неговият син Йонко Мермерски предлагат на г-жа „Стихийно бедствие“ невероятен лек. Необходимо е да приема по лъжица от него три пъти на един. Един път преди закуска. Втори път преди обедното хранене и трети път – преди вечерята.

Лекът се приготвя от 250 грама жито, което се залива с вода. Необходимо е тя да го покрие напълно. Престоява, докато житото покълне и започне да пуска коренчета. След това водата се прецежда. Добавя се чист пчелен мед.

Количеството му трябва да съвпада с това на житото. Тази смес трябва да се разбърка добре и да се сложи в хладилник. От нея трябва да се приема в продължение на месец.

Проф. Мермерски
Проф. Мермерски предложи един от лековете си на Стоянка Мутафова

Паралелно с това лекарство проф. Мермерски препоръчва на Стоянка Мутафова да приема и коластра – първото мляко на родила крава или коза. Количеството от него отново е една лъжица. На ден се пие по три пъти. Заедно с лека с меда и житото.

Професорът гарантира пълно възстановяване само след месец. Той препоръчва и създадените от него и сина му пробиотични капсули.

Професор Мермерски е убеден, че коластрата в комбинация с жито и мед върши чудеса, пише БЛИЦ, позовавайки се на „България днес“.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.