Ахмед Доган с разтърсващо разкритие за бъдещето на България!

Той посочи, че се надига нова протестна вълна
0

Той посочи, че се надига нова протестна вълна

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган направи разтърсващо разкритие за бъдещето на страната ни.

В писмо до Павел Журавлев, който е ръководител на Представителството на Россотрудничество в България и директор на Руския културно-информационен център в София, Ахмед Доган посочва, че в актуалното политическо време Русия се възражда не само като геополитически баланс, а и като Алтернатива, гарантираща сигурността и мира в планетарен мащаб.

Запознати посочват, че повод за писмото, изпратено от Ахмед Доган е номинирането му за награда за сътрудничеството между Руската Федерация и страната ни в областта на духовното сближаване.

Ахмед Доган
Той посочи, че се надига нова протестна вълна

Преди броени дни Ахмед Доган е получил покана от името на кметството на Москва за тържество в Руския културно-информационен център в София, за да получи наградата.
В отговор на проявеното към него уважение почетният председател на ДПС посочва в писмото си, че няколко пъти е отказвал или не е приемал национални и международни награди.

Той обаче подчертава, че приема тази номинация с особена чест, тъй като в духовното си битие е бил „школуван в мисловното пространство на Западно-европейската философия“.
В същото време обаче Ахмед Доган е бил „закърмен с екзистенциалната темпоралност на Руската класическа литература.

Ахмед Доган посочва, че е убеден, че онези, които не могат да разберат широката руска душа, не схващат и смисъла на голямата руска земя.
За всички, които познават почетния председател на ДПС отблизо не е тайна, че той може да цитира Пушкин, Чернишевски и Толстой.
Той познава творбите им в детайли Любимият му руски автор пък е Достоевски.

Според него новата геополитическа реалност изправя света пред явлението Тръмп. Той посочва, че знаците за провала на демократите и възхода на републиканците в Щатите трябва да бъдат разчетени много внимателно
Той е категоричен, че се надига нова протестна вълна в световен мащаб. В същото това време политическият елит се оказва неподготвен да вземе разумни решения, пише webnovinar.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.