Николай Бареков дарява партийната си субсидия за Хитрино

Гласувайте за статията

Николай Бареков дарява партийната субсидия на партията си за Хитрино

Николай Бареков призова депутатите да последват примера му

Николай Бареков реши да направи изключителен щедър жест към Хитрино. Скандалният журналист и депутат обяви, че ще дари цялата партийна субсидия, която Министерство на финансите ще преведе на ПП „България без цензура“ в края на декември, в помощ на хората в Хитрино.

Николай Бареков с жест към Хитрино

Николай Бареков с жест към Хитрино

В свой пост във Фейсбук той призова и останалите партийни лидери да направят същото. Като не пропусна да се заяде с премиера Бойко Борисов, който отиде в почерненото село, за да си направи снимки с екипите, които после да разпространи из медиите.

„Предполагам, че Борисов е в Хитрино в статута си на пожарникар, защото министър-председателят, дори в оставка, няма право да присъства на място, където е забранено за цивилни лица и където има опасност за живота му.“, заяви Бареков.

И допълни, че ако другите партии последват примера му и дарят субсидията си, ще помогнат на пострадалите да се върнат към живота си много по-бързо.

„ББЦ не е от богатите партии. Но ако ГЕРБ например последват примера ми, ще има достатъчно средства за построяване на нови къщи на пострадалите хора.“, написа лидерът на България без цензура.

В същото време вътрешният министър в оставка Румяна Бъчварова обяви, че жертвите на трагедията от събота са не осем, както беше първоначално обявено, а седем, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар