Гала грабна титлата „Жена на годината”(Вижте колко семейства съсипала)

Гласувайте за статията

Гала стана ”Жена на годината” само дето едва ли е достойна за пример, вижте колко семейства разбила

Гала отвя конкуренцията и се обзаведе с титлата „Жена на годината” в категорията „Телевизия”. След нея останаха да й дишат във врата куп колежки от другите телевизии. Само дето водещата на „На кафе” била истинска разбивачка на семейства. Вижте колко е съсипала. Хич не е жена за подражание.

За първи път Гала се влюбила докато била студентка. Неин колега от педагогическия институт разкрива какви ги е вършила още по времето когато все още се е казвала Галя Тенева.

Гала и Стефан

Гала и Стефан

По онова време бъдещата тв звезда била русокоса, дългокоса и мила.Само, че за беда си хванала за гадже студент. Който вече бил женен. Марио бил от стар заможен род от Пловдив. Студентът художник имал фирма,  която се казвала „Дали” заради идола му Салвадор Дали. По едно време му хрумнало да вика на гаджето си Гала. Както се казвала музата на известния художник. От тогава до днес й останало това име.

След Марио Гала пак налетяла на художник и то пак студент. Но и той имал семейство. Връзката им не била трайна въпреки, че новото й гадже я провъзгласило за своя муза.

Според самата тв водеща най-голямата й любов бил актьорът Димитър Горанов. Гала имала мерак да свата актриса. Плевенчанката се срещнала с Горанов в Пловдив. Където се пробвала да се изявява на театралната сцена, предават от  hotarena.net.

Най-интересна е любовната й история с Константин Будев. От който е и дъщеря й. Двамата се запознали на модно ревю. Където Гала все още била едно от момичетата на късмета. А новата й тръпка имал заложна къща и все още се водел семеен.

Последната любовна афера на Гала си е направо скандална. Тя живее с 11 години по-младия Стефан, Когото отмъкнала под носа на жена му. Когато бебето им било едва на четири месеца.

Водещата обаче изобщо не се смята за виновна. Щастлива е с младия си любовник и не спира да го води на пътешествия по света.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар