Стефан Данаилов проговори за Мария (Вижте последните й думи)

Гласувайте за статията

Стефан Данаилов с разтърсващо признание за жена си Мария, вижте какво му казала за последно

Любимецът на българите Стефан Данаилов разкри последните думи на жена си Мария. Актьорът и политик от столетницата БСП още жали за най-близкия си човек.

Стефан Данаилов и Мария

Стефан Данаилов и Мария

Ламбо, както обичат да го наричат неговите приятели с болка споделя, че Мария е била винаги до него. И в радостни и в тежки моменти. Майор Деянов както го знаят хората от по-старото поколение признава как със съпругата си заедно са преживяли неговото сериозно заболяване.

Мария се грижила за актьора докато бил болен. Тя била най-близкото му другарче тъй като по цял ден си стоял в къщи. Пазела го като очите си от всички зарази. Защото имунната му система била срината по време на болестта.

Данаилов още помни как се обадили от Париж, че е преборил коварното заболяване. Тогава Мария поканила гости да отпразнуват добрата вест. Но малко след това сякаш изведнъж рухнала. Сякаш се е държала единствено за да му дава кураж.

Ламбо си припомня оня момент когато по Великден бил излязъл по работа. А Мария и станало лошо и споменала, че й идва краят. Едва по-късно му предават думите й. А тя вече се била предала и лежала на един диван.

На обяд по традиция Стефан Данаилов я поканил да се чукнат с по едно яйце. Но тя отказала с думите, че много я боли гърба. Загрижен за здравето й той се обадил на тяхна позната професорка. Която й премерила кръвното и въпреки, че й дала лекарства нищо не помогнало.

Повикали „Спешна помощ”, която откарала Мария в болницата. На излизане тя само промълвила „ Ламбо оставям те болен, миличък” и заминала. Само два дни по-късно другарчето на актьора вече го нямало, предават изповедтта му от електронната агенция blitz.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар