Спипаха Мая Манолова да пафка цигара след цигара (Не се ли грижи за здравето?) Преглеждания: 9436

0
Оценете този post

Мая Манолова пуши като издънен комин, засякоха я да заговорничи с Радан Кънев

Мая Манолова бе заловена от фотографи на „Ретро” да бистри политическото положение с Радан Кънев. Омбудсманът на България и неосъществилия се политик бяха щракнати случайно.

Мая Манолова пиши като комин
Мая Манолова пуши като комин

Манолова и Кънев пушеха цигара след цигара. Явно бяха в много добро настроение. Защото не спираха да се смеят и да си говорят на уше. Свидетели на случката бяха изненадани, че иначе върлите политически противници се държаха като добри приятели.

Но пък симпатизанти и членове на столетницата заподозряха, че май се заформя нов политически сговор. Омбудсманът вместо да се грижи за правата на хората е готова на всякакви колаборации. Само и само да използва държавния си пост като трамплин за политическа кариера. След като й свърши мандата на защитник на народните права, ядосани я клюкарят най-върлите защитници на БСП.

Не стига, че скоро пребори най-страшното заболяване ами пуши като издънена печка, коментират злите езици. По-добре да се погрижи за здравето си, а не да слугува на Слави Трифонов или за заговорничи с оня тъмно синия Радан Кънев, недоволстват разгневени и вещи в задкулисните интриги.

От папарашките снимки е видно, че лидерът на ДСБ е доволен да общува с Мая Манолова. Която пък се е стъкнала като за модно ревю. Кюстендилската юристка, която скоро стана булка е надянала скъпи кожени ботуши, предават от електронното издание   retro.bg. Няма какво да се лъжем тя винаги е била докарана с маркови дрешки още по времето когато беше в Парламента.

Вижте снимките на Мая Манолова в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.