Цвети Стоянова зарадва феновете си (ФОТО)

Цвети Стоянова зарадва феновете си (ФОТО)
3.5 (70%) 2 votes

Цвети Стоянова зарадва феновете си с фото от Дубай

Цвети Стоянова зарадва феновете си с фото, което сподели с тях в Инстаграм. Красавицата замина за Дубай тази сряда. Заедно с нея е нейната съотборничка и добра приятелка Мария Матева. Двете грации решиха да си подарят една незабравима почивка в топъл Дубай.

Малко преди да заминат те качиха своя снимка в мрежата. Двете гимнастички се снимаха на летището, минути преди да отлетят.

За съжаление любимият на Цвети не успя да я придружи. Александър Любенов е ангажиран с предстоящите мачове и точно в този момент тренира усилено. Повече от ясно е, че любовта между него и Цвети Стоянова е по-силна отвсякога, коментират започнати. Това доказва и усмивката на златното ни момиче.

Грацията зарадва феновете си с фотос, от който става ясно, че тя събира тен на плажа пред легендарния хотел Бурж ал Араб. Малко след като сподели фотоса, той събра 2 500 харесвания. Феновете на гимнастичката й пожелават да бъде все така щастлива и скоро да се възстанови напълно, пише „България днес“.

В началото на идната година на Цвети Стоянова й предстои пътуване до Германия. Там тя ще остане повече от месец. Красавицата вече се е консултирала с немски лекари, които са на мнение, че терапията в Германия ще й помогне да се възстанови напълно.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова зарадва феновете си със селфи от Дубай

Грижите, които се полагат за златното момиче у нас са недостатъчни. Преди седмица баба й сподели, че Цвети е всеки ден на рехабилитация. Но все още има какво да се желае.

Появиха се и слухове, че през пролетта грацията и нейният любим планират сватба. Бабата на Цвети Стоянова отрече тези слухове и заяви, че все още им е рано за сватба. За сега най-важното за красавицата е да се възстанови напълно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар