Защо Цвети Стоянова замина за Дубай без любимия си?

Защо Цвети Стоянова замина за Дубай без любимия си?
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова замина на почивка в Дубай

Цвети Стоянова отлетя за Дубай. Тази сряда грацията замина на почивка в емирството. Тя ще се отдаде на заслужена почивка след инцидента, който претърпя в началото на лятото.

Компания на грацията ще прави нейната съотборничка и приятелка Мария Матева. До края на миналата година тя участваше в ансамбъла като индивидуален състезател.

Любимият на Цвети Стоянова – Александър Любенов не успя да я придружи заради ангажиментите си в столицата. Грацията реши да компенсира отсъствието му, избирайки да прекара почивката си в компанията на една от най-добрите си приятелки.

Двете грации заминаха в приповдигнато настроение, научи „България днес“. Те са обещали не само да си починат, но и да разгледат всички забележителности в емирството. Задължително ще отделят един ден за разходка в пустинята. Това е една от най-големите атракции за туристите в Дубай.

Разходката в пустинята продължава цял ден. Туристите се извозват с камили до оазиси в пустинята. Там ги очаква изненада – угощение с традиционни арабски специалитети и програма с арабска музика.

След почивката в Дубай грацията ще замине за Германия. Там ще продължи възстановяването си. Тя вече се е консултирала с немските специалисти. Те са категорични, че грижите, които се полагат за нея в България, не са достатъчни. Необходима е по-продължителна рехабилитация, продължаваща повече от час дневно.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова замина на почивка в Дубай

Там гимнастичката ще остане повече от месец. Или докато се възстанови напълно. Както вече стана ясно, министърът в оставка Красен Кралев пое ангажимента да се погрижи за всичко около лечението на Цвети Стоянова в Германия.

Той присъства на бенефиса на момичетата. След спектакъла гимнастичка му благодари лично за положените грижи. В знак на безкрайната си благодарност тя подненсе тортра на министъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар