Цецка Цачева на разкрасяване с охрана (Страхува ли се от всенародната любов?)

Гласувайте за статията

Цецка Цачева ходи на фризьор с охрана, шефката на Парламента следвана по петите от шестима

Загубилата президентските избори Цецка Цачева посети в неделния ден елитен столичен фризьорски салон. И нищо нередно няма в това парламентарната шефка да се разкрасява. Ако не бяха двете лимузини на НСО пълни с гардове.

Цецка Цачева с охрана

Цецка Цачева с охрана

В едната от колите се возеше лично председателката на Народното събрание. А в другата екскортиращите я охранители. Цачева влезе в салон за красота. Който се намира в квартал Лозенец, предават  от електронния лидер в светските новини hotarena.net.

Докато за госпожата се грижеха да я разхубавят с ножичка и гребен един от пазвантите лично бдеше за безопасността на вторият човек по важност в държавата. Да не би някой екзалтиран фен да й наруши спокойствието. А другите служители на Националната служба за охрана чакаха в колите със запалени мотори.

Свидетели на суматохата в неделния ден станаха случайни минувачи. Които коментираха ситуацията като твърде нелепа. Недоумяваха от кого се страхува Цецка Цачева. Нали щеше да бъде майка на всички българи. Защо я плаши всенародната любов, недоумяваха гражданите. Дали се страхува, че някой ще й навреди. След като отказа да сдаде високия пост, който заема и след провала на президентските избори?

Повече от час остана в салона „майката на нацията”. След като свършиха всичките процедури двете черни лимузини барабар с парламентарната шефка и всичките охранители се понесоха вкупом да я откарат невредима и определено по-красива към жилището където живее.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар