Найден Зеленогорски не с една, а с две любовници (Вижте още)

Найден Зеленогорски не с една, а с две любовници (Вижте още)
2 (40%) 1 vote

Найден Зеленогорски върти две любовници, има и руса и чернокоса

Най-новата клюка за Найден Зеленогорски е , че има не една, а две любовници. Шефът на парламентарната група на реформаторите се оказа голям палавник.

Коелегите на Зеленогорски не могат да преглътнат факта, че толкова жени обикалят дребния депутат. Който не може да се похвали с кой знай каква хубост. Но пък е желан мъж от няколко жени наведнъж.

Цяла плеяда от дами кръжи около реформаторския парламентарен шеф. Освен, че има съпруга Лора десния политик се радва на вниманието на още две дами. За които се носят пресни слухове, че са му любовници. Без към числото на дамите да включваме и талантливата му щерка Яна. Която е от законната му съпруга, предават от електеонното издание  slava.bg.

Найден Зеленогораки със семейството си

Найден Зеленогораки със семейството си

За русокосата му тайна изгора се било чуло доста по отдавна. Освен пикантериите, които се разправят за нея се знае, че тя се казвала Виолета. Голямата чаровница преди време била кандидат за общинсли съветник в столичната община. Може още някои да я помнят тъй като през 2015 година събра погледите на избирателите с невероятното си секси излъчване и притегателен светъл поглед.

Зад смуглата брюнетка, която от скоро била близка с висшия реформатор се криела прелестна служителка от кабинета на шефа на Сметната палата Цветан Цветков. Която заемала доста висок държавен пост. Според мълвата лично Найден Зеленогорски я набутал с връзки на престижната длъжност. Която се заемала на конкурсен принцип. Не става ясно как го е спечелила хубавицата. След като се говори, че нямала изискуемия минимален стаж. За да спазят правилата на обявения конкурс.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар