Мик Джагър счупи рекорда: Стана татко за осми път, при това на 73 години!

Мик Джагър счупи рекорда: Стана татко за осми път, при това на 73 години!
5 (100%) 1 vote

Мик Джагър счупи рекордите – стана татко на 73 години и то за осми път!

Мик Джагър стана баща за осми път. Той е на 73 години, а неговата приятелка, която го дари със син, Мелани Хамрик на 29 години. Майката и бебето са добре, съобщили от болницата.

Мелани играе в трупата на Американския балетен театър в Ню Йорк. Тя е балерина и е родила вчера в Ню Йорк. Мик Джагър и балерината започнали да се виждат с нея след самоубийството му с партньорката му Лорън Скот преди две години.

Мик Джагър

Мик Джагър гушна осмото си дете от младата съпруга

Според пресаташето на музиканта той е бил в болницата, за да види наследника си. Фронтменът на „Ролинг стоунс” има общо осем деца, пет внука и стана прадядо през май 2014 година. Тогава дъщерята на дъщеря му роди момиченце.

Четири от децата на музиканта са от Джери Хол. Тя вече е съпруга на медийния магнат Рупърт Мърдок.

Най-голямата дъщеря на палавият музикант е на 46 години, тя се казва Карис Джагър. Втора, с година по-малка е Джейд. Трета по възраст назад е щерката Елизабет. Той има и син, 31-годишния Джеймс.

Петата по ред е дъщеря и тя е на 24 години. Казва се Джорджия. След нея следва Габриел Джагър.Той е на осемнадесет години.

Само година по-малък е последния му син Лукас Морис Морад, който е на 17 години. Само на ден е и последният му син от младата балерина.

Рок бандата „Ролинг стоунс“ има половин вековно съществуване. Тя има издадени общо двадесет и девет албума. Освен това известната група има двадесет и четири концерта.

Може да се похвали с още толкова студийни мини албума, както и с около стотина сборници и още толкова сингъла.

Последният албум, който издаде Ролинг Стоунс е Blue & Lonesome. Той излезе в началото на този месец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар