Вдовицата на Митко Цонев се натъкна на зловеща находка в дома си

Вдовицата на Митко Цонев се натъкна на зловеща находка в дома си
5 (100%) 1 vote

Вдовицата на Митко Цонев проплака

Вдовицата на Митко Цонев проплака. Три месеца след смъртта му тя разкри нещо наистина ужасяващо. Половинката на покойния журналист каза, че се е натъкнала на ужасяваща находка в дома си.

Тя сподели с приятелите си в мрежата, че е открила два пирона у дома. Единият е бил забит в кухненския й шкаф до миалната. Мариана Цонева открила и още един пирон, забит в страницата на един от шкафовете й във всекидневната.

Почернената блондинка изрази съмненията си, че вероятно става въпрос за черна магия. Тя няма представа кой и кога е забил пироните, но е убедена, че те са лоша поличба, пише Ретро.бг.

Докато беше във ВИП Брадър и щерка й сподели, че е станала жертва на черна магия. Деси Цонева се оплака, че домашната прислужница я проклела и й направила черна магия.

Това се сличуло след като й съобщили, че я освобождават от работа. Тогава Деси Цонева започнала да намира странни предмети у дома. Тя отказа да разкрие подпробности около кошмарната случка и заяви, че вярва в подобни неща.

Повод за разкрията й стана изповедта на Надя от „Елит“, която сподели, че също е станала жертва на злокобно проклятие. Бившата тв водеща изплака, че прокоба й е отнела годеника и заради магия не й върви в любовта.

Деси Цонева също е убедена, че това е причината за нещастията в живота й. След края на шоуто тя сподели, че най-после е открила своето щастие в лицето на Георги Джамов.

Двамата имат връзка от няколко месеца и въпреки, че искат да се съберат и да започнат да живеят заедно, щерката на журналиста е категорична, че трябва да изчакат.

Митко Цонев

Вдовицата на Митко Цонев откри магия в дома си

Тя сподели, че в момента живее под един покрив с майка си и засег не може да я остави. Особено след нелепата загуба на Митко Цонев.

Брадърката планира и започването на нов бизнес. Тя ще вложи спечеленото от формата в откриването на собствен ресторант в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар