Муки прави спешен ремонт за Стоянка Мутафова!

Гласувайте за статията

Муки се запретна да прави ремонт, за да посрещне майка си Стоянка Мутафова!

Мария Грубешлиева – Муки се е разшетала и прави ремонт. Дъщерята на голямата Стоянка Мутафова е решила да освежи дома си, за да е приятно при връщането на майка й.

Припомняме, че голямата комедийна актриса бе приета по спешност в болница „Токуда”. Тя получила сърдечно неразположение, докато била в банята.

Стоянка Мутафова

Стоянка Мутафова ще се прибере в чисто нов дом, Муки се задейства

Предстояло й турне в Пловдив и към нея отивала колежката й Ирен Кривошиева.

Малко преди да влезе в банята тя целунала снимката на покойния си съпруг Нейчо Попов. Любимият й също си отиди от инфаркт и 94-годишната актриса помислила, че я застига същата участ.

Защото почувствала изтръпване на кутрето и по ръката си нагоре. Веднага била откарана по спешност в болницата от съседката, която се обадила на спешна помощ.

Лекарският консулт, който се събрал веднага й поставил стенд. Според тях тя е прекарала лек инфаркт, но сега е добре.

Актрисата бе задържана в болницата заради кашлица и съмнение за белодробно неразположение. Според прогнозата в събота Стоянка Мутафова вече ще бъде изписана от болничното заведение.

Заради това дъщеря й Муки предприела обновяване на дома им. Тя ще смени тапетите в коридора, които майка й не харесвала. Както и душа в банята, за да може комедийната актриса да се къпе по-удобно.

„Спокойна е, но вече иска да се прибира в къщи. Не я сдържа в болницата. Иска за Коледа да си е в къщи, да украси елхата. Това е нейният любим празник.

А и много й е мъчно за котките. Смятам, че съвсем скоро ще се прибере в къщи и ще я изпишат от болницата”, сподели още Мария Грубешлиева.

Тя обаче се притеснява, че Стоянка Мутафова, вместо да си почине и възстанови поне месец, веднага ще хукне към театъра, за да играе.

„За там изобщо няма да мога да я спра. Като стихия е, неукротима”,тревожи се Муки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар