Роро изригна в бясна защита на Гери-Никол!

Роро изригна в бясна защита на Гери-Никол!
5 (100%) 1 vote

Роро изненадващо се обяви в пълна защита на скандалното парче на Гери-Никол!

Роро Кавалджиев изненадващо защити Гери-Никол. Бившият брадър заяви в нейна подкрепа, че „Гери-Никол наистина има яка дупара!”.

Това синът на Вили Кавалджиев направи по повод негативните коментари, които се изписаха за новото парче на провокативната ученичка-певица. И не само това, ами и заради още по-скандалния текст.

Роро

Роро се показа като заклет фен на малката и скандална варненка

Рапърът защити младата певица от нападките, но неговата колежка Теди Кацарова не направи това. Дъщерята на голямата Силвия Кацарова напротив, тя не се изказа толкова ласкаво за нея.

Тя попита в прав текст защо тази „дума”, разбирай дупара, трябва да присъства в текста и толкова да се натъртва на нея, попита певицата.

В своя защита певицата подчерта, че по нейно време нещата изобщо не са били такива. Тогава, в недалечното ни минало, текстовете били изпипвани до съвършенство.

Над тях се трудели текстописци, поети и изобщо хора, заети наистина с това действие.

„Хората от моята генерация много държаха на съдържанието на песните, които изпълняваха. Те желаеха хората да припознаят сее си в текстовете на песните и заради това певците и певиците им го даваше”, каза още Теди Кацарова.

Роро обаче контрира с желязна логика. Той подчерта, че времената вече са други. Сега тинейджърите вече говорят на друг език и заради това се „раждат” подобни песни, които им харесват и допадат.

Водещият и музикант твърди, че именно в песните на Гери-Никол се припознава новото поколение, което вече е загърбило старите норми и догми.

„Няма нищо лошо в това. Сега младото поколение говори на такъв език и това се отразява и в песните на талантливата, млада певица Гери-Никол”, каза още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар