Мила Кунис изригна към Деми Мур: Дотук беше, не си желана в дома ми! (още подробности)

Гласувайте за статията

Мила Кунис вече не може да търпи намесата на Деми Мур!

Красивата Мила Кунис, която едва преди дни роди второто си дете, влезе в първите страници на таблоидите. Този път обаче не с бебето, което подари на любимия си Аштън Къчър, а със скандал. Скандал с бившата му половинка Деми Мур.

Припомняме, че Деми Мур и Аштън Къчър имаха дългогодишна и сериозна връзка като на практика живееха заедно. След раздялата им и любовта на Къчър към Мила Кунис, екс съпругата на Брус Уилис продължи да поддържа връзка с него.

Мила Кунис

Мила Кунис не издържа и се противопостави на Деми Мур

Опитната и далеч по-възрастна Мур използваше хитринката да се прави на семейна приятелка на Мила Кунис и Аштън Къчър. Като това й даваше идеалната възможност да посещава дома им всеки път, когато й скимне.

Е, поне така беше до вчера, защото на Мила й омръзна да бъде мила. Таблоиди в Америка разкриха как Деми Мур отново цъфнала в къщата на Кунис и Къчър – уж с подаръци за бебето.

Тя обаче не се сдържала и почти веднага започнала да дава съвети и наставления на родилката как да гледа собственото си дете. Тук вече чашата на търпението преляла и младата половинка на Аштън изригнала срещу натрапницата.

„Мила изрично й даде да разбере, че съветите й са й омръзнали до краен предел. Че досега я е търпяла от уважение и възпитание, но повече не иска и няма да търпи. Та Деми Мур няма момче. Как тогава ще си позволява да учи една майка как да възпитава и гледа своя син“, разкриват източниците.

След лек скандал, Мила Кунис намекнала на Деми Мур, че не е желана в дома й. Поне не повече от веднъж годишно. С което тотално й разказала играта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар