„Откраднат живот” продължава с трети сезон (Очаквайте нови звезди и епизоди)

0
Оценете този post

„Откраднат живот” ще има трети сезон, снимат сериите по Коледа, участват и супер звезди

Лекарския сериал „Откраднат живот” ще има трети сезон. Поредицата, която се върти по Нова тв и прикова вниманието на родния зрител ще го изненада на пролет с нови серии и с гост звезди в някои епизоди.%d0%be%d1%82%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%bd%d0%b0%d1%82-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%82

Хитовият бг сериал няма да свърши идната сряда. Когато ще се излъчи последната серия от втория му сезон. Продуцентът Евтим Милошев открехва завесата какво да очакваме на пролет. Той споделя, че снимките за продължението на „Откраднат живот” са стартирали още преди една седмица. Снимат два екипа за да са готови с първите серии, обявява Милошев.

После всички актьори и снимачния екип ще почиват по Коледните и новогодишните празници. Продуцентът обещава нови сюжети и нови локации. Както и много нови актьори. Които са популярни имена, но за сега ги пазят в тайна.

По информация на новинарската агенция ПИК една от звездите, които ще се появят в „Открадната живот” е комикът Димитър Рачков. Участието му било планирано още от пилотния сезон. Но поради голямата му натовареност са отложили участието за по-късните епизоди. Евтим Милошев е съгласен, че участието на Рачков ще се посрещне с интерес. Тъй като е много успешен драматичен актьор.

За финалната серия на втория сезон, която ще бъде излъчена на 14 декември ще видим неочаквани развръзки и обрати. След като Калин Генадиев разбра всъщност кои са истинските му родители отношенията му с досегашните му майка и баща ще ескалират. Това ще се случи по време на официално и важно събитие за проф. Генадиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.