Свекървата на Джена проплака с разкритие за бременността й! Преглеждания: 8428

Джена и семейството й треперят за бъдещото бебе
0
Оценете този post

Джена се тресе от уплах за бременността си, свекърва й проплака от ужас!

Джена не спира да се тревожи за бебето си. Хитовата изпълнителка се притеснява от хорската злоба и завист и затова се притеснява да разкрива детайли около личното си пространство.

Джена и Атанас Стоев-Малкия канар се оказаха най-коментираната светска двойка. Още повече че нещата около тях се развиха много бързо.

Джена
Джена и семейството й треперят за бъдещото бебе

Миналата година популярната фолкаджийка получава предложение за брак от Наско Стоев – младши. През юли тя и малкия Канар вдигнаха сватба, а скоро след това тя вече е бременна.

В момента Джена е в петия месец и се тревожи за детето си.

„Много злобни и жлъчни неща се изписаха за децата. Заради това повече сме притеснени. Искаме детенцето да се роди живо и здраво, и тогава повече ще говорим за щастливото събитие.

Хорската злоба няма край, но дано нещата се развият нормално. Не знам дали Наско и Джена искат да се пише за тях, защото се появиха много публикации, които изобщо не отговарят на истината”, каза Надя Стоева, свекърва на певицата и солистка на оркестър „Канарите”.

Джена също е силно стресирана от коментарите на хората. Тя се притеснява неимоверно от черни магии и зли очи. Все пак е категорична, че името на бебето, ако е момче е ясно.

Твърди, че сина й с гордост ще носи името Атанас, стожер на фамилията. Но как ще бъде кръстена дъщеричката, ако роди такава, тепърва ще мислят с „малкото канарче”.

Категорична е също, че бременността й върви по план и няма никаква усложнения.

Въпреки и с наедряло коремче, поп фолк дивата не е отказала участията си. навърх студентския празник ще весели младежите в столична дискотека.

В петък пък ще пее в Стара Загора. Тя иска да набере скорост, защото след като излезе в почивка, дълго време няма да се появява на сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.