Ревнивец нападна екипа на „София ден и нощ“

Ревнивец нападна екипа на „София ден и нощ“
5 (100%) 1 vote
Гаджето на Алекс млати партньорите й в тв поредицата „София ден и нощ“

Дива ревност е причината за мистериозното изчезване на очарователната Поли от риалитито „София ден и нощ“ – пише „България днес“. Гаджето на русата красавица Александрина Янкова, която играе ролята на Поли, нападнало екипа на продукцията, тъй като не търпял гаджето му да се натиска с останалите участници в продукцията – отбелязва изданието.

Скандалът се разразил през лятото, разкриха изплашени оператори от екипа. По време на снимките на поредната серия на „София ден и нощ“ отнякъде изскочил ММА боецът Даниел Недялков. Точно в този момент русата Алекс снимала гореща сцена и това извадило половинката й от равновесие.

Даниел се нахвърлил върху екипа и започнал да млати наред, крещейки и обиждайки грозно операторите и актьорите. След това забранил на Алекс да се въплъщава в палавата Поли, която често виждахме по оскъдно облекло на малкия екран. Алекс се опитвала многократно да озапти ревнивеца, като му обяснявала, че любовните сцени са част от работата й. Даниел обаче бил непреклонен.

Чашата преляла, когато по сценарий Поли трябвало да започне да се натиска с разни „музикални продуценти“, които да й уредят кариерата на певица. След като Алекс не се съобразила с болезнената ревност на половинката си, Илиев влетял на снимачната площадка и направил по-нататъшното й участие в сериала невъзможно.

Поли беше една от любимките на зрителите

Поли беше една от любимките на зрителите

От продукцията също не искали да имат взимане-даване с буйния здравеняк. Те заявили на Алекс да се откаже от мераците си да става актриса, защото това би било опасно не само за нея, но и за колегите й. Малко след чутовния скандал Алекс спря да се появява в сериите. Красавицата бе една от на-привлекателните участнички в тв поредицата „София ден и нощ“. Официалната версия на продуцентите е, че Алекс е започнала други проекти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар