Николета Йорданова направи шокираща прогноза за България и света

Гласувайте за статията

Ясновидката Николета Йорданова с поредна шокираща прогноза за бъдещето на България и света

Ясновидката Николета Йорданова направи прогноза за бъдещето на страната ни и света. Тя сподели виденията си относно най-важните теми бежанската и икономическата криза, природните катаклизми и случващото се в политиката.

Гадателката е категорична, че нищо добро не очаква страната ни. Тя е убедена, че кризата ще се задълбочи и всичко това е просто един политически сценарий. В България ще стане още по-страшно, категорична е Николета Йорданова. Ще настъпи глад. Все повече хора ще напуснат родината и ще емигрират в чужбина.

Ясновидката предупреди и всички, които имат спестявания в банката, че до една или две години, парите им ще се обезценят. Според нея се задава девалвация на лева.

Попитана дали се очакват нови политически сътресения у нас, Николета Йорданова заяви, че всичко зависи от Америка. Тя допълни, че Борисов е човек с голямо его. Но нищо не зависи нито от него, нито от ГЕРБ или от БСП. Съдбата на България е в ръцете на Америка, убедена е гадателката.

Според Николета Йорданова, ако в изборите у нас и в САЩ не е имало намеса, Цецка Цачева и Хилъри Клинтън е трябвало да спечелят. Но всичко е било решено в последния момент. Става въпрос за една голяма политическа игра, убедена е гадателката.

Николета Йорданова

Николета Йорданова е категорична, че нищо добро не очаква България

Тя е убедена, че Слави Трифонов ще има съдбата на Николай Бареков. Според нея той не е подходящ нито за политик, нито за певец.

Николета Йорданова беше първата ясновидка, предсказала мигрантската криза. Тя заяви, че тази криза няма да засегне силно страната ни, въпреки страховете на повечето българи. Ясновидката е убедена, че предстоят още атентати.

Те ще се състоят в Германия и Франция и в държавите, където има повече мигранти от арабски произход, пише БЛИЦ, позовавайки се на Новини.бг.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар