Антон Хекимян взриви ефира

Антон Хекимян взриви ефира
5 (100%) 1 vote

Тази сутрин бе в доста палаво настроение

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви – Антон Хекимян, взриви ефира.

Очевидно ранният сутрешен час не е пречка за въображението на тв водещия. Той наистина успя да развихри въображението си до завидни висоти.

Антон Хекимян явно бе изпаднал в доста палаво настроение, а последните предизвикателни снимки на Никол Шерцингер, които се появиха в публичното пространство го вдъхновиха още повече.

Антон Хекимян заедно с колегата си от спортната редакция се впуснаха в догадки. Основният въпрос, който разискаха бе дали гаджето на Григор Димитров – Никол Шерцингер носи бельо.

Антон Хекимян

Тази сутрин бе в доста палаво настроение

Младият журналист бе повече от впечатлен от снимките на Никол Шерцингер, тъй като не успя да откъсне поглед от тях. Не може да се отрече, че гаджето на Григор Димитров изглежда доста изкусително в прилепналата рокля. Тя показва значителна част от прелестите й и успя да впечатли голяма част от представителите на силния пол.

След дългото взиране, Антон Хекимян заключи, че според него на въпросната снимка, Никол Шерцингер е без бельо.
След това той допълни, че вероятно е решила да го изненада по случай Никулден.

Остава обаче загадка каква бе причината за палавото настроение, в което бе днес водещия на сутрешния блок на Би Ти Ви. Мнозина се зачудиха дали половинката му Василена Гръбчева не му е поднесла някаква изненада.

Тези дни се появи информацията, че журналистът и половинката му работят усилено по създаването на наследник.
Изглежда обаче нещата не им се получават, тъй като Василена Гръбчева била забелязана неколкократно да посещава клиника по ин витро оплождане в столицата.

При все, че двойката се отказа от сватбата заради големите разходи, които трябваше да направят, те са решени да продължат живота си заедно. Двамата вложиха сумата в закупуването на жилище. Заема по него ще изплащат още доста време, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар