Бомба: Поли Генова втрещи с разкритието си!

Бомба: Поли Генова втрещи с разкритието си!
5 (100%) 1 vote

Поли Генова удиви с решението си, иска скоро да има бебе!

Поли Генова направи шокиращо признание. Поли Генова е готова да стане майка. Една от най-любимите звезди на България иска да сменя памперси и да се радва на наследник.

Звездата стана част от кампанията на ДНК „Направи го за България”. След това тя признала, че също иска да си има бебе.

Поли Генова

Поли Генова вече има мераци да ражда бебе

„Голямата ми мечта е да си имам дете и то в най-скоро време. Това го приемам като моя лична мисия. Едновременно искам да помогна и на други млади хора, които имат същите проблеми.

Това за тях е най-хубавото, което може да им се случи в момента.При положение, че повечето млади хора търсят реализация извън родината си”, казва певицата.

Кой обаче ще е евентуалният татко на бебето на блондинката, питат се феновете. Поли Генова ще е част от журито на „Гласът на България” по Би Ти Ви.

Заедно с нея там са Владимир Ампов-Графа, поп фолк дивата Камелия и рокаджията Иван Лечев. Според клюката Поли и Графа не са само колеги, които ще оценяват певческите таланти на мераклиите за слава.

Защото двамата били засичани многократно да се забавляват и извън работата около формата. Освен че са жури за певчески таланти, двамата имат и дуетна песен, която скоро ще излезе на пазара.

Това още повече засилва слуховете, че помежду им има нещо повече от колегиалност. Графа е женен, има две деца и е лудо влюбен в жена си. Това обаче не пречи да кривне от правия път, подозират запознати.

Клюката свързваше даровития певец и продуцент с много имена от гилдията. Поли Генова скоро се раздели с дългогодишна връзка и оттогава имаше само мимолетни увлечения.

Графа и Поли се запознават още преди да бъдат съдии в музикалното шоу „Гласът на България”. Но досега не е имало индикации, че между тях е имало нещо повече от познанство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар