Ива Екимова изплаши с вида си продавачките в мола! (още подробности)

Ива Екимова шашна с вида си продавачките в мола
0

Ива Екимова се показа в стряскащ вид в центъра на столицата!

Пиарката Ива Екимова, която се покри от общественото пространство за известен период от време, най-сетне напомни за себе си. Но го направи по начин, който изплаши околните.

Свидетели на гледката разкриха, че преди броени дни Ива Екимова е била забелязана в един от известните столични молове в центъра на града. Придружавала я е дъщеря й Дара като двете обикаляли магазините, за да си търсят дрехи.

Ива Екимова
Ива Екимова шашна с вида си продавачките в мола

Ива Екимова показвала ясно, че парите не са от значение и иска да купи наистина качествени и красиви стоки. Последното обаче не можело да се отнесе към визията, с която блондинката цъфнала в мола.

„Първо не можахме да я познаем, а като я познахме, се уплашихме. Та тя не приличаше на себе си или поне на това, което редовно виждахме по снимки и телевизии, когато има пет тона грим върху лицето си. Сега беше напълно естествена, което при нея изобщо не е за препоръчване. Кожата й беше повехнала и сбръчкана, отпусната и спокойно можеш да я объркаш с някоя женица от крайните квартали“, разказват източниците.

Те не спират да се питат кое е довело до този вид на Ива Екимова, при все, че тя е финансово стабилна жена и не е извършвала тежък физически труд. Някои предположиха, че странният й вид се дължи на тежка вечер с препиване. Или пък на недоспиване след любовни или работни проблеми.

Припомняме, че за гадже след Петрозар, който я заряза заради по-млада любовница, Екимова не е засичана с друг мъж. Свързваха я с няколко богати мъже, в това число и Вальо Михов.

Последният обаче се оказа поредната партенка, тъй като човекът отдавна е семеен, има щастлив брак. И последното, което му е на ума, е да върти любов с Ива Екимова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.