Десислава Генчева гази грубо протокола (Вижте поредния й гаф)

Гласувайте за статията

Десислава Генчева твори гаф след гаф

Десислава Генчева изобщо не спазва протокола за светски събития

Десислава Генчева продължава да твори гаф след гаф, а причината е грубото й непознаване на протокола по отношение на светските събития, на които трябва да придружава мъжа си – новоизбраният президент на страната генерал Румен Радев.

Десислава Генчева с нов гаф

Десислава Генчева с нов гаф

Бъдещата първа дама вече се изживява като действаща президентша и се е заела да посещава едно след друго всички културно-масови мероприятия в столицата, като не пропуска да изтъква присъствието си.

Генерал Деси, както е известна бургазлийката, заради нрава си да командори Румен Радев, сащиса цялата зала 1 на НДК в неделя вечер, изтъквайки пред многобройната публика, че е там с мъжа си. В края на концерта от тяхно име бе връчена огромна кошница на изпълнителите, а дикторът прочете: „Цветя от новоизбрания президент на България Румен Радев и съпругата му Десислава Радева“. Като чула тези думи жадната за власт и слава Деси скочила от мястото си, за да я види цялата публика и направила команда и на мъжа си да се изправи, разкриват очевидци пред ПИК.

Вместо да направи добро впечатление обаче, бившата пиарка само се изложила за пореден път. Напънът й да блесне, бил възприет като самохвалство и никой не ръкопляскал на суетното й изпълнение.

„Хората се втрещиха, че нарушават протокола и съобщението за тяхната кошница беше първо, въпреки че още не са действаща президентска двойка и си позволиха да изпреварят министри и официални лица.

Освен това е грозно да набляга на собственото си име – казва се само „от президента и съпругата му“, а тя настояла да прочетат и нейното име и скочи на крака да се покаже. Явно си умира да е известна и да изпъква на гърба на мъжа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар