Последни новини около Цвети Стоянова (Вижте какво се случва с нея)

Последни новини около Цвети Стоянова (Вижте какво се случва с нея)
5 (100%) 1 vote

Бабата на Цвети Стоянова проговори пред медиите

Бабата на Цвети Стоянова – Цветанка проговори пред медиите. Възрастната жена сподели, че внучка й е много щастлива и това е най-важното за цялото семейство. След тежкия инцидент, който претърпя това лято, грацията се възстановява. Баба й сподели, че тя е добре, но има какво още да се желае.

21-годишната гимнастичка се е консултирала с немски специалисти. Те са категорични, че грижите, които се полагат тук за нея, не са достатъчни. За да се възстанови напълно, на Цвети са необходими специални грижи и упражнения, които продължават повече от час на ден. Тя ще пътува до Германия, където ще се подложи на пълен рехабилитационен курс за пълно възстановяване.

Лекарите там дават гаранция, че след терапията грацията ще се възстанови напълно. Баба й сподели, че тя е напълно самостоятелна. Движи се  и дори управлява автомобила си сама.

Възрастната жена коментира и връзката на внучка си с футболиста Александър Любенов. Тя сподели, че двамата живеят под един покрив, месеци преди да се случи кошмарният инцидент. В момента двамата също живеят под един покрив. Цветанка поясни, че двамата влюбени живеят на квартира.

Тя коментира и слуховете за сватба, заявявайки че тази тема все още не е дискутирана сериозно в семейството им. За Цвети Стоянова в момента приоритетите са други, споделя баба й.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова засега не мисли за брак

Първата най-главна цел за грацията е да се възстанови напълно. След това със сигурност ще продължи образованието си в НСА. Гимнастичката официално се води студентка в четвърти курс, но след случилото се е прекъснала следването си.

Баба й сподели още, че Цвети все още не е решила с какво ще се занимава. Но с нейната съотборничка Цветелина Найденова сериозно обмислят идеята да пуснат собствена линия вълнени пуловери. И две обичат еднакво, както модата, така и гимнастиката, категорична е бабата на Цвети Стоянова, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар